Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Оприлюднена форма Звiту про контрольованi операцiї

October 1, 2013

27 вересня на офiцiйному порталi Мiндоходiв у пiдроздiлi «Проекти регуляторних актiв» роздiлу «Дiяльнiсть» розмiщено проект наказу Мiндоходiв «Про затвердження форми та Порядку складання Звiту про контрольованi операцiї».
Проект наказу пiдготовлено у зв’язку з прийняттям Закону вiд 04.07.13 р. № 408-VII «Про внесення змiн до Податкового кодексу України щодо трансфертного цiноутворення», яким викладено в новiй редакцiї ст. 39 Податкового кодексу, зокрема передбачено, що платники податкiв зобов`язанi подавати звiт про контрольованi операцiї, форма якого встановлюється центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалiзує державну податкову i митну полiтику.
Зауваження та пропозицiї до проекту наказу вiд фiзичних та юридичних осiб, їх об’єднань приймаються протягом одного мiсяця на адреси розробника: поштову – 04655, МПС, Київ – 53, Львiвська площа, буд. 8, Департамент координацiї нормотворчої та методологiчної роботи з питань оподаткування, електронну – rbolila@sts.gov.ua, а також на поштову адресу Державної служби України з питань регуляторної полiтики та розвитку пiдприємництва – 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, буд.9/11.

За матерiалами офiцiйного порталу Мiндоходiв.


Новини за темою:

Замiсть звичайних цiн пропонується використовувати справедливу ринкову цiну

Оприлюднено проекти пiдзаконних актiв з трансфертного цiноутворення

Трансфертне цiноутворення: що чекає платникiв податкiв з 1 вересня

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!