Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нові Ліцензійні умови з виробництва електроенергії

March 29, 2017

Затверджено Ліцензійні умови, які встановлюють вичерпний перелік документів, які додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва електричної енергії, а також визначають вичерпний перелік вимог, умов і правил, обов'язкових для виконання під час провадження ліцензованої діяльності.
Діяльність з виробництва електричної енергії суб'єктів господарювання підлягає ліцензуванню, якщо величина встановленої потужності електрогенеруючого обладнання складає 5 МВт та більше, або суб'єкт господарювання має намір продажу електричної енергії, виробленої з альтернативних джерел енергії або когенераційною установкою (крім доменного та коксівного газів, а з використанням гідроенергії – лише мікро-, міні– та малими гідроелектростанціями), на Оптовому ринку електричної енергії України незалежно від встановленої потужності об'єкта електроенергетики.
Ліцензіати, які провадять господарську діяльність з виробництва електричної енергії, протягом трьох місяців з дня офіційного опублікування цієї постанови повинні привести свою господарську діяльність у відповідність до вимог цієї постанови та подати до НКРЕКП документи і відомості, визначені ч. 3 ст. 15 Закону від 02.03.15 р. № 222-VIII «Про ліцензування видів господарської діяльності».

Постанова НКРЕКП від 22.03.17 р. № 309 набуде чинності через 2 місяці з дня її опублікування в офіційному друкованому виданні – газеті «Урядовий кур'єр».

Джерело: https://uteka.ua/.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!