Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ліквідовано Міністерство доходів і зборів

March 11, 2014

Кабінет Міністрів України постановив:
1. Ліквідувати Міністерство доходів і зборів.
2. Припинити здійснення заходів щодо реорганізації Державної податкової служби та Державної митної служби, що розпочаті відповідно до Указу Президента від 24.12.12 р. № 726.
3. Відновити діяльність Державної податкової служби та Державної митної служби.
Установлено, що Державна податкова служба України є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабміном через Мінфін і який забезпечує реалізацію єдиної державної податкової політики, державної політики з адміністрування ЄСВ, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства, а також законодавства з питань сплати єдиного внеску. Державна митна служба є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабміном через Мінфін і який забезпечує реалізацію державної політики у сфері державної митної справи.
Державна податкова служба та Державна митна служба є правонаступниками прав та обов’язків ліквідованого Міністерства доходів і зборів у відповідних сферах діяльності.
Забезпечення діяльності Державної податкової служби та Державної митної служби у 2014 році здійснюватиметься в межах видатків, передбачених Міністерству доходів і зборів.

Постанова КМУ від 01.03.14 р. № 67 набуде чинності з дня офіційного опублікування.
[d1253] 

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!