Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Ліцензування послуг залізничного транспорту

July 3, 2013

Затверджено ліцензійні умови провадження господарської діяльності щодо надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу залізничним транспортом. 
Ліцензійні умови поширюються на всіх суб`єктів господарювання незалежно від їх організаційно-правової форми та форми власності, які провадять господарську діяльність щодо надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу залізничним транспортом. Органом ліцензування у цій сфері є Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті. 
Встановлені кваліфікаційні, організаційні, технологічні та інші вимоги для провадження господарської діяльності щодо надання послуг суб`єктами господарювання з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу залізничним транспортом. 
Затверджено форми заяв для отримання ліцензії (дубліката, копії) або її переоформлення та опису документів, що додаються до заяви. 
Крім того, визначено, що суб`єкти господарювання повинні мати сертифікат відповідності, який свідчить про можливість надання послуг з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, багажу залізничним транспортом відповідно до регламентних технічних умов.

Наказ Мінінфраструктури від 28.05.13 р. № 321 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 09.07.13 р. № 49).

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!