Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як працівнику отримати посвідчення учасника бойових дій?

November 18, 2014

Посвідчення учасника бойових дій і відповідний нагрудний знак можуть отримати працівники підприємств, установ та організацій, які залучалися і брали безпосередню участь в АТО в районах її проведення та яким надано статус учасника бойових дій. Для отримання працівником такого статусу керівник підприємства у місячний строк після завершення працівником виконання завдань АТО повинен подати міжвідомчій комісії:

- документи про безпосереднє залучення до виконання завдань АТО в районах її проведення або направлення (прибуття) у відрядження для безпосередньої участі в АТО (витяги з наказів, розпоряджень, посвідчень про відрядження, книг нарядів, матеріалів спеціальних (службових) розслідувань за фактами отримання поранень);

- документи, що були підставою для прийняття керівником підприємства рішення про направлення осіб у таке відрядження.

У разі неподання указаних документів керівником підприємства особа може самостійно звернутися до міжвідомчої комісії. Комісія приймає рішення про надання статусу учасника бойових дій у місячний строк із дня надходження документів та інформує про це керівників підприємств та органи соціального захисту населення за місцем реєстрації особи, які видають посвідчення та нагрудний знак. Роз’яснюється також порядок отримання посвідчення військовослужбовцями.

Роз’яснення Держслужби у справах ветеранів війни та учасників АТО від 16.10.14 р.

Новини за темою:

Порядок надання статусу учасника бойових дій особам за участь в АТО

Статус учасника бойових дій АТО: які документи потрібні?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!