Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Як будуть удосконалювати знання аудитори?

May 22, 2013

Прийнято нову редакцію Положення про постійне удосконалення професійних знань аудиторів. 
Аудитори, починаючи з року, наступного за роком отримання сертифіката, з метою виконання умов продовження терміну його чинності здійснюють обов`язкове щорічне удосконалення професійних знань. 
Удосконалення професійних знань здійснюється на платній основі у формі очних або дистанційних занять. За підсумками навчання аудитори в обов`язковому порядку проходять контрольне тестування, на підставі результатів якого видається свідоцтво про постійне удосконалення професійних знань. 
Крім того, в загальний обсяг удосконалення професійних знань аудиторів можуть бути зараховані за оцінкою та рішенням Профільної комісії (за рік, у якому відбулася подія): публікації у вигляді монографій, підручників чи навчальних посібників; отримання аудитором вченого ступеня кандидата або доктора економічних наук; виконання повноважень члена АПУ; викладання у Центрах з підготовки аудиторів до контрольного тестування тощо. 
Контроль за організацією удосконалення професійних знань аудиторів здійснює Комісія АПУ з сертифікації та освіти аудиторів. Інформація про удосконалення професійних знань аудиторів вноситься до бази даних аудиторів.

Рішення АПУ від 04.04.13 р. № 266/8 набуло чинності з дня прийняття.



Новини за темою:

Контроль якості аудиторських послуг: звіт про результати перевірки та заперечення до нього

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!