Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Для набуття статусу фінустанови необхідно подати лише заяву

January 16, 2015

Затверджено зміни до Порядку формування та ведення державного реєстру фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів.
Зокрема, встановлено, що для набуття статусу фінансової установи професійний учасник фондового ринку після отримання відповідної ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Центральний депозитарій після реєстрації НКЦПФР Правил Центрального депозитарію, корпоративний інвестиційний фонд за умови включення до реєстру ІСІ подають до НКЦПФР лише заяву про включення до державного реєстру фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів, та видачу свідоцтва про включення до державного реєстру фінансових установ, які надають фінансові послуги на ринку цінних паперів.
Заява повинна бути завірена печаткою юридичної особи (за наявності) та підписана керівником. У разі якщо заява підписана не керівником юридичної особи, а іншою особою, потрібно надати копію документа, який підтверджує повноваження цієї особи.
Рішення НКЦПФР від 25.11.14 р. № 1577 набуде чинності з дня офіційного опублікування. Готується до опублікування в "Офіційному віснику України" від 20.01.15 р. № 4.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!