Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Грошова допомога для переселенців з АР Крим та м. Севастополя

July 2, 2014

Кабмін виділить обласним та Київській міській держадміністраціям кошти у сумі 25166,19 тис. гривень для надання грошової допомоги на тимчасове проживання сім`ям, які переселилися з АР Крим та м. Севастополя. Зокрема, держадміністраціям доручено вжити заходів щодо забезпечення оплати різниці між фактичною вартістю тимчасового проживання до 01.07.14 р. сімей, які переселилися з АР Крим та м. Севастополя, і сумою грошової допомоги на їх тимчасове проживання, яка надається з резервного фонду держбюджету, за рахунок коштів місцевих бюджетів, благодійних коштів, інших джерел, не заборонених законодавством‚ і власних коштів таких громадян..
Грошова допомога надається кожній сім`ї з розрахунку до 75 % вартості проживання на добу, але не більш як 200 гривень на кожного члена сім`ї.
Для отримання грошової допомоги потрібно подати місцевому органові виконавчої влади або органові місцевого самоврядування за місцем тимчасового проживання:
- заяву про надання грошової допомоги за формою затвердженою цією постановою;
- ксерокопії сторінок паспорта з даними про прізвище, ім`я, по батькові, дату його видачі і місце реєстрації кожного члена сім`ї та ксерокопії свідоцтв про народження дітей.
Грошова допомога виплачується шляхом її безготівкового перерахування органами, визначеними в установленому порядку, на рахунки санаторно-курортних і оздоровчих закладів, закладів та установ соціального захисту населення, а також гуртожитків та готелів.

Постанова КМУ від 25.06.14 р. № 213 набуде чинності з дня опублікування.

[d1499] [d1501]
Новини за темою:

Кримські переселенці отримають усі соцвиплати відповідно до українського законодавства.
Особливості повернення помилково сплачених коштів ЄСВ переселенцями з АР Крим.
До 1 вересня студенти мають можливисть перевестись з учбових закладів АР Крим.
Новий порядок перетину кримського кордону.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!