Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Банками зупинено здійснення фіноперацій, але вони можуть працювати за допомогою мобільного зв’язку

August 11, 2014

Ураховуючи те, що на території Донецької та Луганської областей починаючи з 24 липня 2014 року запроваджено надзвичайний режим роботи банківської системи, з метою запобігання загрози життю і здоров`ю працівників та клієнтів банків, забезпечення стабільності банківської системи, Нацбанк прийняв рішення, відповідно до якого банки зобов`язані призупинити здійснення усіх видів фінансових операцій у населених пунктах, які не контролюються українською владою.
Також передбачено, що небанківські установи та національний оператор поштового зв`язку, які є платіжними організаціями внутрішньодержавних/міжнародних платіжних систем та/або їх учасниками, повинні призупинити операції з приймання/виплати переказу коштів з/на території, які не контролюються українською владою.
Після переходу району/міста обласного значення Донецької та/або Луганської областей під контроль української влади повинні вжити невідкладних заходів для відновлення фінансових операцій, призупинених відповідно до зазначеної постанови.
До повного відновлення діяльності банки вправі надавати клієнтам послуги за допомогою засобів мобільного обслуговування.

Постанова НБУ від 06.08.14 р. № 466 чинна з дня прийняття.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!