Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Експорт та імпорт озоноруйнуючих речовин у 2013 році: що нового?

July 11, 2013

Внесено зміни до постанови КМУ від 19.12.12 р. № 1201, якою затверджено перелік товарів, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню, та квот на 2013 рік. 
Зокрема, зміни стосуються приміток до переліку товарів (озоноруйнівних речовин) та перелік у товарів, що можуть містити озоноруйнівні речовини, експорт та імпорт яких підлягає ліцензуванню у 2013 р. 
Ліцензії на експорт та імпорт озоноруйнівних речовин видаються на виконання положень Монреальського протоколу на підставі ствердження про наявність озоноруйнівних речовин та доцільність їх ввезення або вивезення, що надається Мінприроди. При цьому, розрахунковий рівень для споживання у 2013 р. озоноруйнівних речовин встановлено у розмірі 86,90 ОРП-тон
Ліцензії на експорт та імпорт товарів, що можуть містити озоноруйнівні речовини, видаються на підставі ствердження про наявність озоноруйнівних речовин та доцільність їх ввезення або вивезення, що надається Мінприроди. Якщо Мінприроди встановить відсутність озоноруйнівних речовин у товарах, наведених у переліку, що підтверджується відповідним листом, митне оформлення здійснюється без ліцензії.

Постанова КМУ від 03.07.13 р. № 480 набуде чинності з дня опублікування.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!