Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вступників Донбасу зарахують до ВНЗ на підставі електронної заяви

August 6, 2014

Керівники ВНЗ повинні взяти до відома, що вступники, які постійно проживають в Донецькій і Луганській областях та подали копії документів про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень для участі у конкурсі при вступі на навчання, в окремих випадках не мають можливості прибути до ВНЗ, розташованих в інших областях України, у встановлені Умовами прийому строками для подання оригіналів документів у разі їх рекомендації до зарахування.
У таких випадках, за рішенням приймальної комісії, ВНЗ приймають від вступників Донецької і Луганської областей, рекомендованих до зарахування на навчання, заяву - гарантійний лист, який вступник надсилає на електронну адресу та поштою до вищого навчального закладу, обраного ним для навчання (зразок заяви - гарантійного листа див. нижче).
В Єдиній державній електронній базі з питань освіти відповідно до заяви - гарантійного листа вступника приймальною комісією проставляється відмітка про прийняття від нього оригіналів документів про освіту з відповідною позначкою.
Зарахування відбувається відповідно до Умов прийому до ВНЗ України, затверджених наказом МОН від 29.10.13 р. № 1510.

Лист МОН від 01.08.14 р. № 1/9-389.
[d1594] 

Новини за темою:
Умови прийому до ВНЗ на території Донецької та Луганської областей.
Нові умови прийому до ВНЗ.
Умови прийому до ВНЗ у 2014 році.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!