Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Фінансова звітність за II квартал – cкладаємо разом» - запис вебінару

June 19, 2018

Головним документом, що визначає правові основи організації, ведення бухгалтерського обліку та складання фінансової звітності, є Закон № 996. Із 01.01.18 р. у цьому Законі з’явилося визначення НП(С)БОДС. Отже, головною метою ведення бухобліку та складання фінзвітності є надання користувачам для прийняття рішень повної, правдивої та неупередженої інформації про фінансовий стан і результати діяльності бюджетної установи. Саме тому так важливо правильно, не припускаючись помилок, вести бухоблік, щоб достовірно та кваліфіковано формувати як фінансову, так і бюджетну звітність.
Отже, на вебінарі ми надамо методологічну допомогу керівникам фінансово-економічних служб (головним бухгалтерам) зі складання фінансової та бюджетної звітності у 2018 році на підставі діючих нормативно-правових актів станом на червень 2018 року.

Детально на практичному прикладі на розглянуто:
•    принципи підготовки, періоди і строки подання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками бюджетних коштів;
•    регістри аналітичного обліку, інформація з яких потрібна при складанні звітності, та показники зіставності;
•    порядок складання форм № 1-дс, № 2-дс на підставі даних оборотно-сальдової відомості, Карток аналітичного обліку витрат та книги «Журнал-Головна»;
•    основні моменти, які треба врахувати при складанні фінансової та бюджетної звітності розпорядниками бюджетних коштів.
Аналізуючи результати подання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками бюджетних коштів за підсумками І кварталу, надамо рекомендації щодо недопущення помилок.
Детальніше – на нашому вебінарі.

Спікер вебінару: Іванечко Юрій, кандидат економічних наук. Бухгалтер-експерт ТОВ "Тер Аудит". Старший викладач кафедри обліку в державному секторі економіки і сфері послуг Тернопільського національного економічного університету.

Завантажити презентацію

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!