Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Стартував другий етап конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2020»!

October 1, 2020

2-й етап конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2020» стартує 1 жовтня! 1-й етап триває до 22 жовтня!

Шановні учасники конкурсу! Повідомляємо всім, хто успішно пройшов перший етап тестування, що з 1 жовтня починається другий етап. Вас знову чекає тестування (потрібно відповісти на 15 запитань високого рівня складності, оцінка одного запитання – 10 балів). Із 1 жовтня запитання другого етапу будуть доступні в особистому кабінеті на сайті https://ua-award.uteka.ua.

Зароблені вами сертифікати за успішне проходження першого етапу ви зможете отримати, коли будуть остаточно підбиті підсумки першого етапу конкурсу. Нагадуємо, це сертифікати «Головний бухгалтер – експерт у галузі оподаткування і економічної безпеки підприємства» – для бухгалтерів комерційних підприємств і «Головний бухгалтер – експерт у галузі фінансового планування і контролю за використанням бюджетних ресурсів» – для бухгалтерів бюджетних установ.

Другий етап конкурсу триватиме з 1 по 22 жовтня. Усі учасники, які успішно пройдуть цей етап (дадуть відповідь мінімум на 8 запитань із 15, тобто зароблять 80 і більше балів), гарантовано отримають:

у номінації «Бухгалтер комерційних підприємств» – сертифікат «Головний бухгалтер – консультант керівника і власників бізнесу з фінансових питань»;

у номінації «Бухгалтер бюджетних установ» – сертифікат «Головний бухгалтер – консультант керівника з питань управління бюджетними ресурсами».

Крім того, вони перейдуть на третій етап конкурсу (написання творчої роботи), на якому і визначиться топ-10 кращих бухгалтерів. Кожного представника цієї десятки чекають сертифікат «Головний бухгалтер – партнер керівника і держави», подяка Міністерства фінансів України, а також участь в урочистій церемонії нагородження переможців.

Зверніть увагу! 1-й етап конкурсу триває до 22 жовтня включно! Якщо ви ще не взяли участь у конкурсі, зареєструйтеся зараз, і ви зможете відразу пройти тестування 1-го та 2-го етапів і далі боротися за перемогу.

Не упустіть свій шанс та отримайте престижні сертифікати!

Бажаємо успіху!

Щоб зареєструватися, необхідно зробити всього три кроки:

  1. Зайдіть на сайт https://ua-award.uteka.ua
  2. Натисніть на кнопку «Реєстрація» і введіть дані про себе.
  3. Сплатіть реєстраційний внесок.

Хочете переконатися у своїх силах? Перед сплатою внеску ви можете безплатно пройти пробне тестування – посилання на тести знаходиться на сайті конкурсу.

Виникають запитання? Телефонуйте на гарячі телефони конкурсу:

+38 (044) 334-62-70; +38 (067) 442-90-23

або пишіть на електронну адресу ua-award@b-club.com.ua

Беріть участь у конкурсі, проявіть себе як професіонал
й отримайте визнання керівництва та колег!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

⤷ ВЗЯТИ УЧАСТЬ ⤶

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!