Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«Баланс-Агро» – структурність подання інформації, чітко вивірені приклади і відповідальність, яку несе редакція за надруковану інформацію

September 21, 2018

Дніпро, 13 вересня 2018 р. Відбувся семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств: «ТТН як підтвердження реальності перевезення. Оновлена звітність з ЄСВ»
Андрейченко Олена Павлівна, головний бухгалтер ТОВ «РІМ-БУД»:
– Передплачую «Баланс-Комплект». Напружена робота головного бухгалтера вимагає мати під рукою не тільки статті видання «Баланс» із аналітикою з актуальних тем, а й практичні керівництва «Бібліотека «Баланс» із найважливішими темами періоду. Завжди активно використовую можливість відвідувати семінари, для мене це можливість зустрітися й обговорити із колегами новини та отримати заряд енергії.

Кричковська Таміла Олександрівна, бухгалтер ФГ «Бахус»:
– Багато років передплачую «Агро-Комплект». Інформація від редакції «Баланс-Агро» завжди актуальна та своєчасна. У виданні приваблює структурність подання інформації, чітко вивірені приклади і відповідальність, яку несе редакція за надруковану інформацію. А участь в семінарі – це не тільки обговорення важливих тем, а й можливість поставити запитання шеф-редактору.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!