Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Переможці VIII Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України»

November 27, 2020

Конкурс «Кращий бухгалтер України – 2020» завершено.
Вітаємо топ-10 кращих бухгалтерів України та переможця в номінації «Гордість професії»!

30 листопада відбулася врочиста церемонія оголошення результатів 8-го щорічного конкурсу «Кращий бухгалтер України». Цього року через пандемію COVID-19 церемонія пройшла в онлайн-форматі – члени журі, організатори та партнери вітали учасників конкурсу зі спеціальної студії. Проте учасники дізналися про свою перемогу, перебуваючи на робочому місці, і відразу ж отримали заслужені привітання від своїх колег, друзів і рідних.

Визначено топ-10 переможців у номінації «Кращий бухгалтер України – 2020» та єдиного переможця – Єремєєву Наталію Миколаївну у спеціальній номінації «Гордість професії». Саме вона набрала максимальну кількість балів за підсумками заповнення анкети, тестування та СМС-голосування (онлайн-рейтинг див. на сайті конкурсу), а отже, заслужено визнана найбільш шанованим та авторитетним бухгалтером України.

Отже, до топ-10 кращих бухгалтерів України ввійшли:

1) Адаменко Наталія Сергіївна, головний бухгалтер ТОВ «Будівельна компанія «ЕТАЛОН», м. Одеса;

2) Борових Айна Хезіретгулівна, керівник бухгалтерської фірми ФОП Борових А. Х., м. Одеса;

3) Бучко Наталія Володимирівна, головний бухгалтер ТОВ «Будівельна компанія Альтбуд», м. Львів;

4) Єремєєва Наталія Миколаївна, головний бухгалтер відділу освіти Покровської міської ради Донецької області, Донецька обл., м. Покровськ;

5) Мартиненко Оксана Вікторівна, фінансовий директор ТОВ «Торгівельна компанія «КРЕП ТЕХ», м. Київ;

6) Неподоба Людмила Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Компанія Спорттехніка», м. Чернігів;

7) Пономаренко Наталія Михайлівна, бухгалтер-експерт ТОВ «Інтерпроект», м. Київ;

8) Читецька Ірина Сергіївна, фізособа-підприємець, діяльність у сфері бухгалтерського обліку та аудиту, консультування з питань оподаткування, м. Київ;

9) Шаброва Наталія Юріївна, бухгалтер ТОВ Аудиторська фірма «Істина», м. Одеса;

10) Юрченко Антоніна Володимирівна, бухгалтер-експерт бухгалтерського агентства «Авіста», м. Харків.

Топ-10 обирали із числа учасників 3-го етапу конкурсу, які надали найбільш цінні пропозиції та рекомендації у творчій роботі на тему: «Бухгалтер у кризовій ситуації: які заходи економічного, фінансового, управлінського характеру може запропонувати бухгалтер, щоб підприємство змогло підготуватися, пом'якшити та подолати майбутні події (процеси), пов'язані із кризою». Творчі роботи вивчало, оцінювало та відбирало наше компетентне журі, якому ми дуже вдячні за виконану роботу.

Як ми й обіцяли, переможці з топ-10 отримають:

  • сертифікат «Головний бухгалтер – майстер обліку та адміністрування, партнер керівника та держави»;
  • подяку Міністерства фінансів України.

Вітаємо наших переможців, ви – еліта української бухгалтерської спільноти. Бажаємо вам підкорення нових професійних і кар'єрних висот, успішної реалізації всіх ваших планів і проєктів!

Усі учасники 3-го етапу конкурсу надали надзвичайно цікаві та практичні кейси на задану тему. Творчі роботи переможців конкурсу показали, що лише ті бухгалтери, які обрали постійний рух в умовах кризи, швидше змогли вийти з неї.

Переможці минулих років відчули позитивні зміни у своєму професійному житті. Це – і висока оцінка керівництва з підвищенням зарплати і довіри, і повага колег як визнання професійного рівня бухгалтера, а також зміна статусу і навіть роботи. Про історії успіхів переможців минулих років ви можете прочитати на нашому електронному порталі Uteka в розділі «Моя професія». Окрім того, ці переможці активно співпрацюють із редакціями «БАЛАНС», «Баланс-Агро», «Баланс-БюджетУ» як автори консультацій, виступають як лектори на наших вебінарах та семінарах, що проходять по всій Україні. Тож закликаємо і учасників цьогорічного конкурсу до співпраці, щоб поділитися своїм досвідом із колегами.

Ну і, звичайно, велике спасибі всім бухгалтерам за участь, небайдуже ставлення до роботи та прагнення до професійного розвитку. Адже проведення таких конкурсів, конгресів, форумів та інших подібних заходів, а також участь у них піднімає престиж такої нелегкої, але такої потрібної професії, як бухгалтер.

До зустрічі в 2021 році!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

30 листопада об 11:00 відбудеться нагородження ТОП 10 бухгалтерів України за версією щорічного конкурсу «Кращий бухгалтер України» від ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб».

Подивитися трансляцію:

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!