Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З-й етап конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2020»: розробляємо план підтримки українських підприємств у період кризи!

October 29, 2020

Шановні конкурсанти! Завершилися перші два етапи конкурсу «Кращий бухгалтер України – 2020» (онлайн-тестування на сайті http://ua-award.uteka.ua/). Із цього дня реєстрацію учасників конкурсу припинено.

Вітаємо тих учасників, які справилися з нашими тестовими завданнями, успішно подолали два етапи та вийшли на фінішну пряму! Попереду на вас чекає найцікавіше – третій етап конкурсу! На ньому ми пропонуємо конкурсантам написати творчу роботу на тему «Бухгалтер у кризовій ситуації: які заходи економічного, фінансового, управлінського характеру може запропонувати бухгалтер, щоб підприємство змогло підготуватися, пом'якшити та подолати майбутні події (процеси), пов'язані із кризою».

Чому ми обрали саме цю тему? Ні для кого не секрет, що пандемія COVID-19 спричинила розвиток кризових явищ не тільки в Україні, але й в усьому світі. Криза порушила організацію робочих місць, наш спосіб життя та мислення. Це позначилося на системі внутрішнього контролю та процесів, особистій та професійній поведінці, привело до прийняття рішень в умовах невизначеності та неповної інформації. Ми хочемо спонукати всіх членів бухгалтерського співтовариства критично задуматися над тем, як бухгалтер, використовуючи своє професійне судження, може краще виконувати свої обов'язки в кризових ситуаціях та які заходи він може запропонувати, щоб допомогти своєму підприємству (установі) у цей складний період.

Тому завдання учасникам 3-го етапу буде таким: у творчій роботі вам необхідно запропонувати будь-які фінансові, економічні та управлінські заходи, які були реалізовані на вашому підприємстві (в установі) для підготовки, пом'якшення та подолання кризи або не були реалізовані (з будь-яких причин), але, на ваш погляд, є практично корисними та діючими. Щодо кожного заходу вам потрібно зробити висновок, чим він може допомогти підприємству (установі).

Результатом роботи повинен бути розроблений план підтримки підприємств (установ) у кризовій ситуації, який допоможе вашим колегам якісно виконувати свої обов'язки, а також розширити свій професійний кругозір.

Докладні вимоги до змісту, оформлення та подання творчої роботи викладено в листі, який кожний учасник 3-го етапу отримає (або вже отримав) на свою електронну пошту. Готові роботи приймаються до 12 листопада включно.

Роботу буде оцінювати незалежне журі в складі представників державних органів, переможців і фіналістів конкурсів «Кращий бухгалтер України» минулих років, представників редакцій видань ВКК «Баланс-Клуб» і бухгалтерів (повний склад журі наведено на сайті https://ua-award.uteka.ua).

За підсумками оцінки журі відбере 10 кращих робіт, автори яких і стануть переможцями конкурсу «Кращий бухгалтер України». На врочистій церемонії нагородження, дата якої буде оголошена додатково, усі переможці отримають сертифікат «Головний бухгалтер – майстер обліку та адміністрування, партнер керівника та держави» і подяку Міністерства фінансів.

Сподіваємося, що написання творчої роботи дозволить повною мірою виявити ваші знання, досвід, управлінські навики, уміння нестандартно вирішувати проблеми, грамотно й переконливо викладати свої думки.

Розпочинайте прямо зараз!
Бажаємо вам успіху, до перемоги залишився один крок!

З повагою
оргкомітет конкурсу «Кращий бухгалтер України»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!