Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 44, 2019

November 11, 2019

Шановні колеги!
Головною подією кінця бюджетного року є інвентаризація, що передує складанню річної звітності. Отже, цього разу презентуємо спецвипуск «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 44 за темою «Інвентаризація-2019: важливі моменти, про які не можна забувати», у якому поговоримо про нормативно-правові документи, якими регулюється процес проведення інвентаризації, а також як підготуватися до інвентаризації, із чого розпочинають її проведення, як безпосередньо перевірити наявність та придатність майна.
У нашому спецвипуску ми також розглянемо, як провести інвентаризацію в медичному закладі – комунальному некомерційному підприємстві (далі – КНП). Ми розкажемо про інвентаризацію основних засобів та інших необоротних активів, нематеріальних активів, незавершених капітальних інвестицій, запасів, готівки та грошових коштів, дебіторської та кредиторської заборгованості тощо.
Водночас ви дізнаєтесь про те, як провести інвентаризацію ліків і медвиробів у медичному закладі – КНП та як відобразити в бухгалтерському обліку операції із простроченими лікарськими засобами.
Крім того, ми розповімо про документальне оформлення результатів інвентаризації та особливості складання матеріалів інвентаризації.
У рубриці «Ви запитували» цього разу надано відповіді на запитання наших читачів стосовно нюансів проведення інвентаризації, а саме:
•    Як правильно оцінити виявлені під час інвентаризації надлишки основних засобів?
•    Як оцінюються виявлені надлишки необоротних активів?
•    Як оформлюється інвентаризація малоцінних та швидкозношуваних предметів, що перебувають у матеріально відповідальної особи?
•    Якими бухгалтерськими проведеннями відображаються надлишки та нестачі основних засобів, необоротних активів та запасів, виявлені під час інвентаризації?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» — нічого зайвого, лише найважливіше!

  Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на IV квартал 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!