Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 10, 2020

February 28, 2020

ЖОДНИХ ВИГАДОК І МАНІПУЛЯЦІЙ ПІД ЧАС ОФОРМЛЕННЯ ТРУДОВИХ ВІДНОСИН
Перший весняний номер («БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 10) – традиційний спецвипуск з питань оплати праці за професіями та галузями, який містить багато нових інформаційних повідомлень та роз’яснень.
Усі ми вже давно в очікуванні змін до трудового законодавства, більшість положень якого залишилася у спадок ще з радянських часів. На сторінках цього випуску ви ознайомитесь із проєктом Закону про працю, який здебільшого замінить КЗпП. Нові норми передбачають більш жорстке регулювання відносин роботодавця і працівника та конфліктів на підприємствах.
Сьогодні ми продовжуємо розглядати тему е-декларування-2020 і детально зупинимося на порядку заповнення кожного розділу щорічної електронної декларації. Не зволікайте з ії заповненням, бо час летить швидко. Нагадаємо, що кінцевий строк подання – 1 квітня 2020 року.
З черговими змінами в оплаті праці держслужбовців ми знайомимо вас чи не в кожному випуску. Цього разу в коло нашої уваги потрапив Закон від 14.10.14 р. № 1697-VІІ «Про прокуратуру» (далі – Закон № 1697), зі змінами, які було внесено наприкінці 2019 року і починають діяти вже цього року. Тож знайомтеся із правилами встановлення окладів та премій працівникам структури Офісу прокурорів.
На сьогодні в країні збільшилася кількість випадків захворювання на грип та ОРВЗ, у багатьох закладах освіти запроваджено карантин. Тож нагадаємо, як організувати та оплатити заміну відсутніх через хворобу (або з інших причин) педагогів.
Майже в кожній установі працюють сторожі, і їх робота організовується за графіком робочих змін, тривалість яких – зазвичай близько 12 годин. Розглянемо, як оплачується така робота і що варто враховувати для обчислення заробітку сторожа.
У цьому випуску ви знайдете також відповіді на запитання, поставлені вами на консультаційній лінії, в електронному виданні Uteka та фейсбук-групі.
За допомогою наших консультацій ми полегшуємо ваше професійне життя та застерігаємо: будьте передбачуваними та послідовними, виконуючи свої завдання.

«БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише важливе!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!