Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 47, 2021

November 25, 2021

Шановні колеги!
Редакція журналу і порталу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» готує до вашої уваги в листопаді спецпроєкт «Організація обліку харчових продуктів у бюджетних установах».
Процес організації обліку харчових продуктів досить трудомісткий і потребує документального оформлення та чіткого аналітичного обліку. Саме тому, щоб ретельно розібратися в усіх етапах організації процесу харчування, редакторка журналу та порталу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» Анна Ляшенко влаштувалася на посаду комірника в одну зі шкіл м. Підгородне Дніпропетровської області. Тож вам випадає нагода отримати поради від експерта-практика щодо обліку харчових продуктів у бюджетній установі, що спираються на чинне законодавство. Розберемося, чим керуватися та що врахувати під час складання примірного сезонного меню для закладів загальної середньої освіти.
Розглянемо ситуацію, як у бухобліку міської ради відобразити господарські операції з моменту оприбуткування збіжжя до його передання.
Змінами до Закону про публічні закупівлі внесено вимогу щодо оприлюднення в електронній системі закупівель (ЕСЗ) інформації про країну походження товару для кожної номенклатурної позиції предмета закупівлі. У консультації розглянемо, хто, коли та що саме повинен оприлюднити в ЕСЗ.
У разі фінансових проблем суб’єкт господарювання може вдатися до одного з передбачених законодавством способів їх розв’язання – відступлення права вимоги, який передбачає заміну кредитора в зобов’язанні. Що потрібно враховувати, укладаючи такий правочин, та на що звернути особливу увагу, дізнаєтеся зі статті.
З’ясуємо, норми яких нормативних актів треба враховувати, преміюючи посадовців рад. Розберемо умови та порядок преміювання працівників та як розраховуються преміальні.
Розглянемо, з якими проблемами доведеться зіткнутися працівникові, якого направлено у відрядження з місця основної роботи, розташованого в «червоній» зоні, до регіону, наприклад, «жовтої» зони чи навпаки? Як бути з витратами на відрядження в разі його скасування? Ці та інші питання розглянемо в консультації.
Останніми роками почастішали випадки накладання адміністративних, фінансових та кримінальних санкцій на керівників установ за порушення трудового законодавства. Розберемо порядок перевірок Держпраці. Як підготуватися до візиту державного інспектора праці? Як завчасно самостійно виправити помилки, що можуть припускатися в кадровій роботі?
Читайте головні роз’яснення держорганів та корисні публікації порталу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» і не витрачайте свій час на пошуки відповідей на запитання по Інтернету – з нами завжди є рішення!

Із «БАЛАНС-БЮДЖЕТОМ» завжди є рішення!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2022 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!