Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Агро» № 48-49, 2020

October 16, 2020

Усі проблеми будемо розв’язувати разом!
Щороку компанія «Баланс-Клуб» спільно з івент-агентством UBE проводить Бухгалтерський агрофорум для сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств України. Ось і у вересні цього року в Одесі відбувся черговий 8-й Агрофорум. На ньому зібралися більше сотні бухгалтерів, юристів, керівників сільгосппідприємств з усіх регіонів країни.
Основною темою Агрофоруму було відкриття ринку землі. Зокрема, розглядалися питання підготовки до цього задля збереження та збільшення земельного банку, оренди земель сільгосппризначення, розрахунків з орендодавцями та безліч інших. Також обговорювалися законодавчі ініціативи, які перебувають на розгляді у Верховній Раді та незабаром можуть бути прийняті. А саме: було проаналізовано законопроєкти про запровадження податку з 1 га, зниження ставки ПДВ на окремі види сільгосппродукції та можливий вплив таких ініціатив на діяльність сільгосппідприємств.
Ми дуже раді, що маємо змогу організувати такий захід, запросити на нього кращих експертів країни з питань ведення аграрного бізнесу, практикуючих бухгалтерів, юристів та представників редакції «БАЛАНС-АГРО». Такого роду зустрічі вельми важливі, адже учасники не лише отримали відповіді від експертів, але й поспілкувалися із колегами і поділилися власним досвідом розв’язання проблем.
Я дякую учасникам Агрофоруму, які порушили проблеми всієї професійної спільноти бухгалтерів АПК і шукали шляхи їх вирішення із колегами та експертами. Про все це ми розповімо у найближчих номерах нашого журналу.
«БАЛАНС-АГРО» № 48-49 ми присвятили темі виплат працівникам підприємства. Зокрема, розповіли:
• в якому порядку надаються та оформлюються відпустки (як щорічні, так і соціальні), розраховуються відпусткові та відображається їх виплата в обліку та звітності;
• як обчислюються та виплачуються лікарняні та декретні, у тому числі у нестандартних ситуаціях;
• як розрахувати середню зарплату для оплати днів відрядження та які витрати, понесені працівником у відрядженні, йому відшкодовуються.

«БАЛАНС-АГРО» – нічого зайвого, тільки важливе!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2021 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 333-91-40, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!