Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

За що можуть позбавити ліцензії на фондовому ринку?

July 5, 2013

Затверджено порядок зупинення дії та анулювання ліцензії на окремі види професійної діяльності на фондовому ринку (ринку цінних паперів). 
Встановлені підстави для зупинення дії та анулювання ліцензії. 
Разом з постановою про накладення санкції у вигляді зупинення дії ліцензії виноситься розпорядження, в якому вказується про необхідність усунення порушень, які стали підставою для зупинення дії ліцензії. НКЦПФР розміщує на своєму офіційному сайті та публікує інформацію про зупинення дії ліцензії в офіційному виданні протягом 5 робочих днів з дати прийняття відповідної постанови. Дія ліцензії зупиняється з дати, наступної від дати публікації такої інформації. 
У разі усунення виявлених порушень ліцензіат в установлений строк зобов`язаний надати до НКЦПФР звіт, що містить перелік заходів, проведених ліцензіатом для усунення правопорушення, перелік підтверджуючих ці заходи документів та засвідчені копії документів, що підтверджують усунення цих порушень, не пізніше ніж за 20 робочих днів до дня закінчення строку зупинення дії ліцензії. За підсумками розгляду звіту ліцензіата НКЦПФР протягом 5 робочих днів може прийняти рішення про поновлення дії ліцензії, якщо строк, на який зупинено дію ліцензії, ще триває. 
У разі неусунення таких порушень та ненадання звіту приймається рішення про анулювання ліцензії. 
Втратило чинність рішення ДКЦПФР від 23.06.06 р. № 432, яке затверджувало діючий порядок.

Рішення НКЦПФР від 14.05.13 р. № 816 набуде чинності з дня опублікування (готується до опублікування в «Офіційному віснику України» від 09.07.13 р. № 49).



Новини за темою:

Нові Ліцензійні умови провадження діяльності з організації торгівлі на фондовому ринку

Для ведення реєстру власників іменних ЦП - нові ліцензійні умови

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!