Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

З 18 березня по 1 травня 2015 року буде проведено демобілізацію призваних у 2014 році

January 15, 2015

Верховна Рада ухвалила Закон «Про затвердження Указу Президента України «Про часткову мобілізацію», яким затверджено Указ Президента № 15 від 14.01.15 р.

Указом протягом 2015 року оголошується та проводиться часткова мобілізація у три черги протягом 210 діб із дня набрання чинності цим Указом.

Додатком до Закону передбачено «мобілізацію провести на території Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Києва.

Здійснити призов військовозобов`язаних, резервістів та поставку транспортних засобів для забезпечення потреб Збройних Сил України, Національної гвардії України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної спеціальної служби транспорту, інших військових формувань України в обсягах, визначених мобілізаційними планами з урахуванням резерву».

Міноборони, МВС, Службі безпеки України, Адміністрації Держприкордонслужби доручено, зокрема:

провести звільнення у запас (демобілізацію) військовослужбовців, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період відповідно до Указу Президента від 17.03.14 р. № 303 «Про часткову мобілізацію», у період з 18 березня по 1 травня 2015 року, але не пізніше ніж за 10 діб до закінчення однорічного строку їх перебування на військовій службі, та перевезення звільнених військовослужбовців до місць проживання (перебування);

забезпечити зазначених військовослужбовців комплектом польової форми одягу за сезоном та харчуванням під час переміщення до місць проживання (перебування)».

Законопроект зареєстровано за № 1743.

За матеріалами офіційного порталу ВРУ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!