Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Уряд підвищив виплати військовослужбовцям у зоні АТО

October 27, 2014

Уряд України прийняв рішення вирівняти грошове забезпечення для всіх військовослужбовців однакового рангу, які виконують завдання в зоні АТО.

У червні цього року Уряд ухвалив рішення про двократне збільшення грошового забезпечення для всіх військовослужбовців, які виконують завдання в зоні АТО, але найбільше отримували військовослужбовці Збройних Сил, і після двократного збільшення об`єктивно, що інші військовослужбовці отримують дещо менше, ніж службовці ЗСУ.

Виплати за жовтень будуть нараховуватися вже згідно з постановою про вирівняння грошового забезпечення для всіх військовослужбовців однакового рангу.

Старші офіцери в зоні АТО – майори, полковники Головного управління розвідки Міноборони отримували  15148 гривень, СБУ – 15612 гривень, Служби Держзв`язку – 11911 гривень, Прикордонної служби – 12120 гривень, Нацгвардії – 8740 гривень. Після ухвалення постанови усі вони отримуватимуть виплати за рівнем військовослужбовців Міноборони в зоні АТО - 21925 гривень.

Молодші офіцери – лейтенанти, молодші лейтенанти, капітани ГУР Міноборони отримували 7940 гривень, СБУ – 9918 гривень, Прикордонної служби – 7349 гривень, Нацгвардії – 6440 гривень. Тепер виплати молодшим офіцерам в зоні АТО будуть прив’язані до виплат військовослужбовцям ЗСУ і становитимуть 17840 гривень.

Військовослужбовці за контрактом – рядовий і молодших начальницький склад ГУР Міноборони отримували 6123 гривень, СБУ – 6464 гривень, Прикордонної служби – 6743 гривень, Нацгвардії – 5696. Тепер вони отримуватимуть 10447 гривень – на рівні виплат військовослужбовцям за контрактом - рядовому і молодшому начальницькому складу Міноборони.

Військовослужбовці строкової служби в Міноборони отримували 4774 гривні, а в Нацгвардії - 3170 гривень. Тепер останнім буде підняте грошове забезпечення до 4774 гривні.

Це вимагає виділення з резервного фонду додатково 243 мільйона 332 тисячі гривень.

За матеріалами Урядового порталу.

 

Новини за темою:

Хочуть заборонити виселення військовослужбовців з гуртожитків

З 1 жовтня підвищується зарплата працівників і службовців військових частин

Визначено розмір одноразової грошової допомоги військовослужбовцям після демобілізації

Змінено порядок виплати грошової винагороди військовослужбовцям

Військовим надано можливість приватизувати житло на території АР Крим та Севастополя

Час проходження військової служби у зоні АТО зараховуватиметься до стажу держслужби на пільгових умовах

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!