Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Звіт про військовий збір за III квартал 2014 року – за новою формою 1ДФ

October 10, 2014

ДФС роз’яснила, що після прийняття нової форми Податкового розрахунку, податкові агенти зобов’язані будуть подати за новою формою звітний (уточнюючий) податковий розрахунок за III квартал 2014 року лише із заповненням загальної суми нарахованих у звітному періоді доходів у вигляді процентів та доходів, із яких утримується військовий збір, і загальну суму утриманного з них податку.

У звя’зку з тим, що вимога до податкового агента в частині подання нового звітного (уточнюючого) розрахунку виникла не з його вини та має на меті виправлення помилок, що призвели до зменшення та/або збільшення податкових зобов’язань платника податку та/або до зміни платника податку, то штрафні санкції згідно з п. 119.2 ст. 119 ПК застосовуватись не будуть.

Нагадуємо, що на сьогодні ДФС розроблено та направлено до Мінфіну проект форми податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь платників податку, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ). Нова форма передбачає відображення загальної суми доходу, з якого утримано військовий збір за звітний період, без відображення персоніфікованих даних фізосіб – платників військового збору.

Лист ДФС від 06.10.14 р. № 6390/7/99-99-17-02-01-17.

Срок подання 1ДФ за III квартал закінчується 10 листопада 2014 року.

Новини за темою:

Військовий збір та ПДФО з процентів відображатиметься у формі № 1ДФ.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!