Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нова форма податкової накладної: вже скоро

May 26, 2014

Законами України „Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні” та „Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих неузгодженостей норм законодавства” встановлено ставку ПДВ 7 % на окремі операції.
У зв’язку з прийняттям постанови від 01.03.14 р. № 67 про ліквідацію Міндоходів та відновлення діяльності Державної податкової служби України та Державної митної служби України реалізація єдиної державної податкової політики, державної політики у сфері боротьби з правопорушеннями під час застосування податкового законодавства здійснюється Міністерством фінансів України.
Отже, приведення форми податкової накладної та порядку її заповнення у відповідність до вимог прийнятих законів можливе лише шляхом скасування наказу Міндоходів від 14.01.14 р. № 10 та видання відповідного наказу Мінфіну.
У звязку з цим підготовлено проект наказу Мінфіну „Про затвердження Форми податкової накладної та Порядку її заповнення”.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!