Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати в електронному вигляді

March 27, 2014

Платники ПДФО мають змогу подати податкову декларацію про майновий стан і доходи до контролюючих органів в електронній формі у режимі реального часу, тобто он-лайн, через офіційний веб-портал Міндоходів.
Для цього платнику необхідно:
- отримати електронний цифровий підпис, який безкоштовно видається Акредитованим центром сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів;
- завантажити із сайту АЦСК інсталяційний пакет програмного забезпечення «Програмний комплекс користувача ЦСК». Встановити програмне забезпечення на персональному компютері та виконати необхідні налаштування допоможе Інструкція користувача;
- авторизуватися за допомогою особистого електронного ключа та розпочати роботу.
Слід додати, що на офіційному веб-порталі функціонує сервіс «Декларування он-лайн», який дає змогу заповнити річну податкову декларацію та зберегти результат у файлі як для друкування, так і надсилання до органів Міндоходів через Інтернет.
Нагадуємо, платники ПДФО, які згідно з розділом ІV ПК зобов’язані подавати декларацію, подають її до 1 травня 2014 року. При цьому, суму податкового зобов’язання, зазначену у такій декларації, фізична особа повинна самостійно сплатити до 1 серпня 2014 року.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.


Новини за темою:

Нова ініціатива Міндоходів: електронний ключ для фізосіб на 3 роки

Міндоходів повідомляє про безкоштовні програми для електронної звітності з ЄСВ

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!