Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

10-й ювілейний Бухгалтерський конгрес відбувся!

June 30, 2016

З 24 по 27 червня в Батумі (Грузія) відбувся 10-й ювілейний Бухгалтерський конгрес, у якому взяло участь 140 представників бухгалтерської спільноти України.

Ініціатором Конгресу виступила громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», а організатором  – івент-агентство «UtekaBusinessEvents» за підтримки партнера по автоматизації - 1С: Підприємство 8 і освітнього партнера –  програми «M.E.Doc».

Учасники Конгресу зуміли належно оцінити місце його проведення і поєднати час перебування в Батумі з насиченою програмою 10-го Конгресу.

Конгрес пройшов за підтримки та участю представника Міністерства фінансів України – Людмили Гапоненко, начальника управління методології бухобліку, яка наголосила на важливості проведення такого заходу. За традицією відкрив Конгрес і надихнув всіх учасників на плідну роботу генеральний директор групи компаній «Баланс» Аполлон Позов. З вітальним словом з нагоди відкриття Конгресу виступив представник Батумськоъ аудиторської компанії «Декс» Автанділ Ахаладзе.

Головною тематикою Конгресу було: «Податкове планування та неподаткові перевірки. Практика. Методи. Схеми». У рамках цієї тематики відбулася панельна дискусія і робочі сесії. Спікерами сесії виступили представники редакції видань «Баланс» і «Бібліотека «Баланс» в особі шеф-редактора Ольги Целуйко та начальника юридичної служби редакції Олени Кантерман, а також практикуючого адвоката Євгенії Авер'янової. Сесію з податкової оптимізації провела аудитор консалтингової компанії «Де факто» Олена Литвин, яка донесла учасникам практичні аспекти цього питання.

На оглядовій екскурсії по Батумі українські бухгалтери ознайомилися із сучасною архітектурою і розвиненою інфраструктурою міста, що є наочним прикладом реалізації економічних реформ у Грузії.

У рамках Конгресу відбулася дебютна презентація книги Світлани Позової «Бухгалтер, якому довіряють». Учасники, які найкраще змогли розкрити відповідь на запитання «Що необхідно зробити для того, щоб підвищити довіру до бухобліку та професії бухгалтера?» отримали книгу в подарунок.

Фіналом Конгресу став заключний прийом, який пройшов у національному грузинському колориті. На заключному вечорі Аполлон Позов зачитав резолюцію Конгресу, яка була складена за результатами роботи на секціях.

Резолюція прийнята професійним співтовариством буде направлена в Міністерство фінансів України для розгляду та прийняття по ній відповідних рішень.

В останній день учасників чекала вже екскурсійна програма по гірській Аджарії і по Національному грузинському ботанічному саду. А відмінна погода, чисте і тепле Чорне море, легкий бриз доповнили отримані знання і нові знайомства на Конгресі.

10-й Конгрес закінчився, і його учасники вирушили в Україну з новими знаннями і величезним багажем позитивних емоцій, яких вистачить бухгалтерам на весь наступний рік до 11-го Всеукраїнського бухгалтерського конгресу.

 

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!