Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

«БАЛАНС-АГРО» допоміг агропідприємствам набути впевненості в собі

December 7, 2012
Чергова серія безплатних семінарів для агропідприємств пройшла з 22 листопада 2012 року по 7 грудня 2012 року в 10 містах України. Семінари відбулися за підтримки Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» і ВКК «Баланс-Клуб». Мета семінарів – інформаційно підтримати та захистити представників агропромислової сфери у наш складний час змін і напередодні наступаючого 2013 року.

Добра традиція Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» – проводити 2 рази на рік розширені засідання Клубів для представників агропромислового комплексу всієї України. Подібні заходи стали настільки популярні, що на них з`їжджаються як бухгалтери міста, де відбувається семінар, районів області, так і представники агропідприємств із сусідніх областей. Адже такі семінари – справжній порятунок для бухгалтерів.
На цей раз семінари зібрали практично 1 000 учасників із різних регіонів України. Бухгалтери приїхали на семінари, щоб отримати від експертів бухгалтерського ринку ту корисну інформацію, ті важливі рекомендації, які забезпечать їм чітке розуміння ситуації та впевненість у завтрашньому дні, упевненість у наступаючому 2013 році.
Експертами семінарів виступили: Е. В. Ткачова, головний редактор видання «БАЛАНС-АГРО»; представники регіональних ДПС України; представники Головного управління Держкомзему.
На семінарах розглянули питання щодо земельних правовідносин, актуальні питання оподаткування.
Експерти «Баланс-Клубу» вибрали найбільш ефективну для учасників форму проведення – інтерактивний семінар. Бухгалтери мали можливість говорити про свої проблеми, ставити запитання будь-якому експерту семінару. А відповіді на запитання не змусили себе довго чекати! Частина запитань отримала свої рішення безпосередньо під час заходів, інша частина буде вже в найближчий час переадресована до органів влади для подальшого вирішення не тільки на рівні областей, а й усієї України. Редакція «БАЛАНС-АГРО» запланувала вже в найближчих випусках видання опублікувати відповіді на запитання учасників семінарів.
Семінари ще раз підтвердили, що «Всеукраїнський бухгалтерський клуб «Баланс» робить важливу і корисну справу, організовуючи подібні семінари.

Ось деякі відгуки від учасників семінару:

«Семінар був організований професійно. Питання, викладені на семінарі, були актуальні. Отримано корисну інформацію і позитивні враження. Дякую!» – головний бухгалтер СВК «Слава».

«Семінар дуже подобається. Усі питання актуальні» – ТОВ «Кріс-Віт Україна».

«Проведення семінарів є дуже повчальним для бухгалтерів. Маємо можливість отримати потрібну для бухгалтерів інформацію» – СВК «Гірниківський».

«Добре організований семінар. Працівники податкової надали ґрунтовну інформацію» – ТОВ «Старий Порицьк».

Приходьте і Ви на наші семінари, отримуйте корисну інформацію, набувайте впевненості в завтрашньому дні!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!