Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Міндоходів презентує свою форму звіту з ЄСВ

August 15, 2013

На офіційному веб-порталі Міндоходів в підрозділі «Проекти регуляторних актів» розділу «Регуляторна політика» розміщено два проекти наказів Міндоходів:
1)  «Про затвердження Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування»;
2) «Про затвердження Інструкції про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування».
Зокрема, передбачено, що звіт, надісланий поштою, не вважатиметься поданим. А на паперових носіях можна буде звітувати лише у випадку, якщо  у страхувальника кількість застрахованих осіб не більше п`яти.
З метою налагодження всебічного громадського обговорення зауваження і пропозиції стосовно змісту регуляторних актів слід надавати у письмовій та електронній формі протягом місяця з дня публікації цього оголошення за наступними адресами:
Міністерство доходів і зборів України, 04655 МПС, м. Київ – 53, Львівська площа буд. 8, e-mail: idanilov@minrd.gov.ua.
Обговорення проекту  проводиться у рубриці «Консультації з громадськістю» на урядовому веб-сайті «Громадянське суспільство і влада»
(http://civic.kmu.gov.ua/consult_mvc_kmu/consult/poll/projects).

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів.


Новини за темою:

ЄСВ на контролі у ПФУ до 31.08.13 р.

Як Міндоходів буде адмініструвати ЄСВ?

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!