Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

10 лютого – останній строк здачі фінзвітності до органів Міндоходів

January 29, 2014

Постановою Кабміну від 07.11.13 р. № 820 змінено граничний термін подання річної фінансової звітності органам, до сфери управління яких належать підприємства, та органам статистики з 9 лютого на 28 лютого наступного за звітним року.
В той же час терміни подання фінзвітності до органів Міндоходів не змінилися. Нагадуємо, що відповідно до п. 46.2 Податкового кодексу платники податку на прибуток разом з податковою декларацією з податку на прибуток подають до органів Міндоходів квартальну або річну фінансову звітність у терміни, встановлені для подання податкової декларації.
Тобто, платники податку на прибуток, для яких базовим періодом є календарний квартал, фінансову звітність до органів Міндоходів будуть подавати протягом 40 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного кварталу, за 2013 рікне пізніше 10 лютого 2014 року; платники, для яких базовим періодом є календарний рік, та малі підприємства – відповідно протягом 60 календарних днів, наступних за останнім календарним днем звітного року, за 2013 рікне пізніше 3 березня 2014 року.

За матеріалами офіційного порталу Міндоходів у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!