Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Кто сможет работать на упрощенной системе налогообложения: проект реформы

September 4, 2015

Міністерство фінансів пропонує трансформувати існуючі на сьогодні чотири групи «спрощенців» у три – А, В, С. Це випливає з презентації концепції реформи, яку міністр фінансів Наталія Яресько має презентувати сьогодні на засіданні Нацради реформи (документ є в розпорядженні редакції Finbalance).

До групи А мають входити підприємці з річним доходом до 300 тис грн (як сьогодні в 1-ій групі). Передбачається, що вони не використовують працю найманих осіб, торгують на ринках/надають побутові послуги. Таких – 163,2 тис.

До групи В – підприємці з річним доходом до 2 млн грн. Передбачається, що вони зможуть працювати з юрособами; мати до 10 найманих осіб; не застосовується для підакцизних товарів, фінансових послуг, грального бізнесу; перехідний період на 2 роки (про що саме йдеться, в документі не уточнюється). Таких – 760,1 тис.

До групи С – платники фіксованого сільгоспподатку з доходами до 2 млн грн. на рік. Таких – 35,2 тис.

Як уточнюють у Мінфіні, у 2014 році кількість ФОП – платників єдиного податку з обсягом доходу понад 2 млн. грн. склала 5 667 осіб, або 0,6% загальної кількості платників єдиного податку (ФОП).

[p2570]

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Xto-zmozhe-pracyuvati-na-sproshhenij-sistemi-opodatkuvannya-proekt-reformi-9229

из

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!