Ваше предоплаченное издание Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерия – это любовь!

(056) 370-44-25
Заказать звонок

Казначейство начинает с 15 сентября обнародовать информацию о платежных транзакциях на едином веб-портале использования публичных средств

September 11, 2015

Державна казначейська служба України починає з 15 вересня оприлюднювати на єдиному Веб-порталівикористання публічних коштів інформацію про платіжні трансакції на єдиному казначейському рахунку, у тому числі за операціями на реєстраційних, спеціальних реєстраційних та інших рахунках розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів. Такі заходи здійснюються на виконання вимог пункту 3 статті 3 Закону України від 11.02.2015 № 183-VII «Про відкритість використання публічних коштів».

Водночас оприлюдненню на веб-порталі не підлягає інформація про трансакції, пов’язані з видатками, які проводяться з грифом «цілком таємно», «таємно», «для службового користування». Також не розміщуватиметься інформація про трансакції утворених відповідно до закону військових формувань, правоохоронних органів щодо забезпечення обороноздатності країни в особливий період або під час проведення антитерористичної операції.

З метою виконання зазначеної норми Казначейством забезпечено доопрацювання програмного продукту та внесено зміни щодо порядку наповнення Реєстру бюджетних фінансових зобов'язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів.

Детальніша інформація (http://treasury.gov.ua/main/uk/publish/article/282072)

про зміни та рекомендації розпорядникам коштів щодо порядку наповнення – на сайті Казначействаhttp://treasury.gov.ua/main/uk/publish/article/282072.

Зразок Реєстру бюджетних фінансових зобов'язань розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів та витяг до Порядку його заповнення тут:

додаток.docx

(Публикуется на языке оригинала)

Источник: http://uteka.ua/channels_store/publication/Kaznachejstvo-pochinaye-z-15-veresnya-oprilyudnyuvati-informaciyu-pro-platizhni-transakcii-na-yedinomu-Veb-portali-vikoristannya-publichnix-koshtiv-9422

Присоединяйтесь к нашей странице и получайте новости первыми!

Спасибо, я уже с вами!