Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Зміни в порядку заповнення звітності з ЄСВ. Страховий стаж. Нові довідки ОК у Реєстрі застрахованих осіб - запис вебінару!

August 30, 2018

Упродовж 2018 року відбулася низка важливих змін щодо порядку сплати, звітування з ЄСВ та обліку застрахованих осіб. Зокрема, унесено зміни до Інструкції з ЄСВ, Порядку формування та подання Звіту з ЄСВ, форм Звіту з ЄСВ для роботодавців, підприємців та членів фермерських господарств, а також Положення про реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування, який у тому числі передбачає новації щодо надання роботодавцям та застрахованим особам інформації про страховий стаж.
Про все це ви дізнаєтесь під час вебінару, організованого виданням «БАЛАНС-АГРО», від провідного фахівця Пенсійного фонду України – заступника директора Департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Боршовської Валентини Петрівни.

Розглянуто питання:

1. Зміни до Порядку формування та подання Звіту з ЄСВ, порядок заповнення та подання таблиці 5 додатка 4 Звіту, нові коди типу нарахувань у таблиці 6 додатка 4 Звіту.
2. Використання класифікатора професій.
3. Страховий стаж учора, сьогодні, завтра.
4. Нові довідки ОК у Реєстрі застрахованих осіб.

 

Спікер вебінару:
Боршовська Валентина Петрівна – заступник директора Департаменту інформаційних систем та електронних реєстрів Пенсійного фонду України.

Завантажити презентацію

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!