Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Запрошуємо на безкоштовний вебінар на тему зміни до Закону про бухоблік

April 20, 2018

Шановні колеги!

У середу 25 квітня об 11.00 компанія «Баланс-Клуб» спільно з компанією ІТ24 проведе безплатний вебінар на тему «Зміни до Закону України «Про бухгалтерський облік і фінансову звітність в Україні», що діють із 2018 року. Нове в оформленні первинних документів: на що звернути увагу бухгалтеру. Доступні способи захисту бухгалтерської інформації».

Дата проведення вебінару: 25 квітня 2018 року.
Початок – 11.00, орієнтовна тривалість – 1,5 години.

Спікери:
•    від ІТ24 – Олександр Гончаров, тема «Доступні способи захисту бухгалтерської інформації» – буде розглянуто корисну інформацію про те, як захистити дані від вірусів, глюків, проблем з обладнанням, особливості резервного копіювання та контроль за ним;

•    від «Баланс-Клубу» – Інна Панченко, експерт ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», сертифікований аудитор України, керівник департаменту бухгалтерського та податкового консалтингу ТОВ SCI-КОНСАЛТИНГ, кандидат економічних наук – тема «Зміни до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», що діють із 2018 року. Нове в оформленні первинних документів: на що звернути увагу бухгалтеру».

На вебінарі будуть розглянуті зміни до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», які набули чинності з 1 січня 2018 року. Детально будуть розглянуті питання, пов’язані з новим підходом до класифікації підприємств, нових видів звітності для великих та середніх підприємств, оновлених вимог до організації бухобліку.

Також на вебінарі буде приділена увага оновленим вимогам до складання фінансової звітності та сфері застосування МСФЗ вітчизняними суб'єктами господарювання з 2018 року.

⤷ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ⤶

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!