Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «БАЛАНС-АГРО» № 16-1

April 18, 2018

Шановні колеги!
Пропонуємо до вашої уваги анонс публікацій «Школи бухгалтера сільськогосподарської галузі», яка є безплатним додатком до нашого видання «БАЛАНС-АГРО» і доступна в електронній версії в сервісі БСБ.
У квітневому випуску ми зосередили увагу на актуальних для аграрних підприємств питаннях залучення кредитних коштів на посівну, закупівлю матеріалів та необоротних активів та ін.
Зокрема, із наших консультацій ви дізнаєтесь про таке.
У статті «Облік довгострокових та короткострокових кредитів банку» визначено види кредитів банку, об’єкти кредитування, вимоги до забезпечення кредитів, а також порядок бухгалтерського обліку довгострокових і короткострокових кредитів та розрахунків за ними.
У традиційній рубриці «Галузевий облік» розглянемо облік витрат, методику визначення виробничої собівартості хлібобулочних виробів і формування доходів у хлібопекарських підприємствах.
Із консультації юриста «Аграрні розписки як інструмент кредитування для аграріїв» ви дізнаєтесь, як за допомогою цього інструменту кредитування можна залучити зовнішні джерела фінансування, про порядок оформлення та реєстрації аграрних розписок, а також про законодавчі вимоги до забезпечення розрахунків.
Ми робимо все, щоб ви підвищували свій професійний рівень, збагачувались знаннями та покращували практичні навики в доступній формі та зручний час!

Оформити передплату на видання «БАЛАНС-АГРО» на 2018 рік,
щоб отримувати корисні консультації, поради, відповіді на запитання
можна будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!