Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Вітаємо з днем бухгалтера та аудитора!

July 14, 2020

Шановні колеги! Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем бухгалтера та аудитора!

Важливість професії бухгалтера для підприємства важко переоцінити. У наш час бухгалтер – це не просто людина, яка веде бухгалтерський та податковий облік. Це перший помічник керівника, фахівець, який володіє глибокими економічними та юридичними знаннями.

Окрім професійних навичок бухгалтеру доводиться щодня проявляти мудрість і терпіння. Адже сьогодні нелегкі часи для всіх бухгалтерів України. Цього року коронавірус підкосив як економіку країни в цілому, так і майже кожне підприємство. До того ж щодня бухгалтерам доводиться стикатися з нескінченними змінами в законодавстві, фіскальними і часто незаконними вимогами контролюючих органів. Проте бухгалтери не здаються і продовжують працювати на благо своїх підприємств та країни, бо для них це не просто робота, а справжнє покликання.

Також від душі хочу подякувати вам за довіру та прихильність до нашого видання. Ми постійно спілкуємося з багатьма бухгалтерами з різних регіонів і бачимо, наскільки вони віддані своїй професії та своєму підприємству. Саме ви надихаєте нас працювати для вас, тож ми завжди готові допомогти вам фаховими консультаціями та професійними порадами.

Від щирого серця я зичу вам міцного здоров’я, безмежного щастя, натхнення, сімейного благополуччя, теплих стосунків із колегами, пошани від керівництва та взаєморозуміння із контролюючими органами. Бажаю, щоб ваша сумлінна праця винагороджувалася належним чином, а в законодавстві було якнайменше змін.

Нехай ваше життя буде сповнене приємними сюрпризами, цікавими зустрічами та радісними емоціями! Гарного вам настрою у ваше свято!

З повагою
Світлана СТАДНИК,
головний редактор «БАЛАНС-АГРО»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!