Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс» (ІІ квартал 2019 року)

February 14, 2019

ПК № 7 (Квітень)
«Енциклопедія валютних операцій-2019»

Нові валютні правила запрацювали з 7 лютого 2019 року. Головний принцип валютного регулювання – «дозволено все, що не заборонено». Значить, потрібно знати все про валютні заборони та відповідальність за порушення правил роботи з валютою. Нововведення торкнулися операцій із готівковою валютою та порядку застосування платіжних карток. Принципово змінився підхід до контролю над дотриманням строків розрахунків за валюту за експортом/імпортом. Розібратися в тонкощах нових правил здійснення валютних операцій вам допоможе це видання.

ПК № 8 (Квітень)
«Роз'яснення контролюючих органів: корисна добірка для бухгалтера»

Законодавчі нововведення в 2019 році торкнулися різних сфер діяльності підприємства. Основна їх частина припала на сферу оподаткування. Тому необхідно вивчити думку контролюючих органів із того або іншого питання.
Щоб полегшити вам роботу та зекономити ваш час, ми зібрали в одному збірнику найважливіші роз'яснення ДФС щодо ПДВ, податку на прибуток, ПДФО та інших податків, а також роз'яснення Мінсоцполітики про оплату праці та Держпраці про дотримання трудового законодавства.


ПК № 9 (Травень)
«Як ТОВ працювати по-новому»

У червні 2018 року набув чинності Закон від 06.02.18 р. № 2275-VIII, який тепер регламентує діяльність товариств з обмеженою відповідальністю. Тому всім ТОВ потрібно привести свої статути у відповідність із даним документом, причому зробити це слід не пізніше 17.06.19 р. А нововведень закон передбачає чимало! Ви вже оновили свій статут? Якщо ні, то консультації даного практичного керівництва допоможуть вам у цьому.
Наше видання буде корисним як тим, хто тільки збирається створювати ТОВ, так і тим, хто давно працює або вирішив закрити ТОВ. Тут ви знайдете наші рекомендації щодо оформлення необхідних документів (наприклад, при укладанні значних правочинів або звільненні директора ТОВ), а також щодо відображення в обліку операцій, пов'язаних:
• із формуванням, збільшенням або зменшенням статутного капіталу ТОВ;
• створенням і ліквідацією ТОВ;
• виходом учасників і прийняттям нових;
• нарахуванням і виплатою дивідендів.

ПК № 10 (Травень)
«Електронне» життя підприємства (Інтернет, зв'язок, електронний документообіг)»

Інтернет, мобільний зв'язок, програмне забезпечення давно стали невід'ємними атрибутами діяльності підприємства. До того ж паперовий документообіг усе швидше й швидше витісняється електронним, правила якого не так прості, як здається. При використанні електронного документообігу виникають питання про статус електронного документа, про те, чи обов'язково друкувати його паперову версію, як підписати документ та ін. Розібратися в тонкощах «електронного» життя підприємства вам допоможе це видання. Із нього ви дізнаєтеся:
• як вести облік затрат на мобільний зв'язок;
• як відображати в обліку комп'ютерні програми;
• як організувати електронний документообіг;
• як користуватися електронним кабінетом платника податків.  


ПК № 11 (Червень)
«Збитки підприємства: як розрахувати, відобразити в обліку та скоротити»

Недостачі на складах, у цехах, магазинах, у тому числі через природні втрати, крадіжки, псування цінностей і знищення документів через пожежі, повені тощо. У результаті підприємство зазнає збитків.
Як діяти в таких випадках? Які документи повинні бути в бухгалтера, щоб правильно вести облік? Як стягнути матеріальний збиток з винних осіб, щоб не порушити норми трудового законодавства?
Скориставшись нашими рекомендаціями, ви зможете навіть у дуже складних ситуаціях швидко і правильно вирішувати поставлені завдання.

ПК № 12 (Червень)
 «Ремонти та поліпшення від А до Я»

Для нормальної роботи підприємству доводиться підтримувати матеріальні активи в робочому стані. Іноді у виробничих цілях активи модернізують. Як визначити, що відноситься до ремонтів, а що до поліпшень? Як вести облік та оформляти операції з ремонту та поліпшення:
• власних виробничих і невиробничих основних засобів;
• орендованих основних засобів;
• МШП та інших запасів і т. п.

Замовляйте прямо зараз!

Передплатіть практичні керівництва через редакцію:
• за номерами (044) 521-03-95, (056) 370-44-25, (067) 544-19-29;
• по електронній пошті product@balance.ua

Працюйте впевнено та без помилок!

⤷ ЗАМОВИТИ ⤶

Перелік тем практичних керівництв серії «Бібліотека «Баланс»
(ІІІ квартал 2019 року)

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!