Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Семінар в Маньківці від редакції «Баланс-Агро» пройшов у формі діалогу та на прикладах з особистої практики

April 23, 2018

18 квітня у великому конференц-залі райдержадміністрації смт. Маньковки Черкаської області відбувся бухгалтерський семінар-практикум ГО «ВБК». Серед широкого кола актуальних питань розглядалися: особливості оподаткування і ведення бухгалтерського обліку на сільськогосподарських підприємствах, блокування реєстрації податкових накладних, правильне складання договорів оренди і перевірки Держпраці.
Лектор-експерт ГО «ВБК», головний редактор видання «Баланс-Агро», податковий консультант, провідний експерт у сфері ПДВ Стадник Світлана Олексіївна розкрила питання блокуванню реєстрації податкових накладних у 2018 році, бюджетної дотації, акцизного податку. Лектор навела багато прикладів з особистої практики, що викликало позитивні відгуки серед учасників. Питання складання договорів оренди, на що звернути увагу під час виплати орендної плати за землю висвітлила редактор юридичного напряму видання «Баланс-Агро», юрист із земельних питань Козюк Зінаїда Миколаївна.
Після семінару бухгалтери зверталися до головного редактора з окремими запитаннями і отримували індивідуальні професійні консультації.

Лещенко Галина Федорівна, бухгалтер СФГ «Агродар»:
– Дуже хороший семінар, змістовний, своєчасний, з наведенням прикладів, побудований у формі діалогу, кваліфіковані лектори, застосовано технічні засоби.

Жайворонок Інна Миколаївна, бухгалтер ФГ «Музикове»:
– Семінар проведено, на мою думку, на відмінно, я взагалі задоволена вашим журналом «Баланс-Агро» і «Бібліотекою «Баланс», передплачую вже три роки. Продовжуйте так і надалі._

Світлана Собко, голова Черкаського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
ck@b-club.com.ua

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!