Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Блокування реєстрації та причини коригування ПН

May 21, 2018

17 травня в Миколаєві відбувся семінар-практикум на тему: «Оновлений порядок блокування реєстрації податкових накладних у дії. Підприємство під прицілом фінмоніторингу».
Новини завжди допомагають бути в курсі змін, з якими бухгалтерові доведеться працювати. Особливо важливо розуміти їх і знати про нові роз'яснення та рекомендації.
Корисними і практичними були питання, озвучені Берсан Любов'ю Сергіївною, начальником бізнес-центру СМБ Миколаївського регіонального управління Укрсиббанку. Адже діяльність підприємств через фінансові установи також підлягає моніторингу.
З 23 березня знову запрацювала система автоматичного блокування реєстрації ПН. На практиці виникає багато запитань, і важливо було допомогти бухгалтерам правильно діяти та роз'яснити, які особливості слід ураховувати в теперішніх реаліях.
 Помічником бухгалтера в його повсякденній роботі є програмні продукти. На сьогодні ГО «Спілка автоматизаторів бізнесу» пропонує користувачам перейти на оновлену версію 2.0 програми Бухгалтерія для України. Про те, як легко це зробити і які можливості реалізовано у програмі, розповів і показав Анатолій Холостенко, власник компанії «АЛЕДА-СОФТ» м. Одеса; експерт в галузі автоматизації управлінського та бухгалтерського обліку.
 Мавродій З.М., ТОВ «Плазматехсервіс Україна»:
– Семінар-практикум висвітлив нове в законодавстві, наше болюче питання блокування реєстрації ПН, причини коригування ПН! Лектори розкрили всі теми в доступній формі та із прикладами. Я дуже задоволена!

Іванюк С.В., ТОВ «Армметалл»:
– Семінар проведено на гідному рівні з добре підготовленими і привітними співробітниками. Дуже дякую за надану інформацію. Вам успіху!

Вікторія Чоларія,
директор із розвитку південного регіону
ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
id@b-club.com.ua

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб.
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!