Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Обговорення положень та практики застосування Закону про держзакупівлі - на семінарі «ВБК»

May 21, 2018

16 травня в Житомирі відбувся семінар, організований ГО «ВБК» та редакцією видання «Баланс-Бюджет», який зібрав бухгалтерів бюджетної сфери всієї області.
Розглядалися такі питання:
1.    Оплата тимчасової непрацездатності в разі роботи за договорами цивільно-правового характеру, у зв’язку з вагітністю та пологами та в інших випадках.
2.    Надання соціальної послуги (реабілітаційні путівки) за рахунок коштів Фонду соціального страхування.
3.    Публічні закупівлі – моніторинг закупівель у системі ProZorro.
Лектори Мельник Лариса Іванівна, головний спеціаліст відділу страхових виплат і матеріального забезпечення управління ФСС у Житомирській області та Заєць Наталія Миколаївна, представник ГО «Центр координації протидії корупції та прискорення соціальних реформ» у сфері публічних закупівель повністю розкрили теми семінару й відповіли на численні запитання бухгалтерів. Слухачі ще довго не відпускали Наталію Миколаївну, кожен із них хотів поставити своє важливе запитання й отримати на нього відповідь.

Бухгалтери залишили багато щирих усних і письмових відгуків. Хочеться поділитися одним із них - від представників Радомишльського професійного ліцею:
– «Семінар цікавий і корисний для нашої роботи. Отримана на ньому (як і на всіх попередніх семінарах ВБК) інформація є актуальною й допомагає уникати різних негативних ситуацій, що виникають у процесі роботи бухгалтера, юриста, кадровика. Ми читаємо видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» уже багато років, але саме ваші семінари надають можливість обговорення різних нормативно-правових документів, їх практичного застосування, можливість живого спілкування з фахівцями, які дають практичні поради з тих чи інших питань, що виникають у процесі роботи. Актуальними й надалі залишаються питання проведення закупівель через систему «ProZоrro», обговорення положень Закону про держзакупівлі та практики його застосування, а також питання ведення бухгалтерського обліку відповідно до НП(С)БО».
Сподіваємось, що наші зустрічі й надалі будуть корисними та продуктивними.

Галина Горбунова,
голова Житомирського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
zt@b-club.com.ua

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!