Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Прагнення бути в лідерах для нас на просто маркетинговий хід, а справа честі, якщо хочете – багаторічна традиція

March 21, 2018

Аполлон Позов,
засновник ВКК «Баланс-Клуб»

Компанія «Баланс-Клуб» працює на ринку України з 1991 року, допомагаючи підприємствам створювати, зберігати, примножувати та найкраще використовувати свої ресурси й активи. Уже понад два десятки років команда професіоналів щодня трудиться над підготовкою матеріалів, друкуючи та оперативно доставляючи свіжі випуски журналів безпосередньо до рук клієнтів. Окрім «Балансу» – одного з найавторитетніших і найпопулярніших журналів у галузі бухгалтерського обліку, оподаткування та права – знання бухгалтерів підкріплюються семінарами-практикумами, які протягом семи років щомісяця проводяться ГО «ВБК» спільно з редакціями компанії майже в усіх обласних центрах України.
15 березня 2018 року Львівський обласний осередок ГО «ВБК» провів безплатний семінар-практикум для бухгалтерів і керівників підприємств – передплатників видань «Баланс-Клубу» на тему: «Кінець мораторію на перевірки? Робота СМКОР з 1 березня. Касові нововведення».
Проблемні питання щодо ПДВ, касових нововведень і поширення мораторію на перевірки висвітлила постійний лектор-експерт ГО «ВБК», сертифікований аудитор О.О. Висоцька.

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Олена Назарець,
голова Львівського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
lviv@b-club.com.ua

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!