Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Підвищення кваліфікації – на семінарі з фінансово-економічних питань

March 16, 2018

14 березня 210 бухгалтерів Полтавської та сусідньої Дніпропетровської областей зібралися на семінарі-практикумі, організованому Полтавським обласним осередком ГО «Всеукраїнський бухгалтерський клуб», редакцією видання «Баланс-Бюджет» спільно з кафедрою бухгалтерського обліку і аудиту Університету економіки і торгівлі та ГУ Державної казначейської служби України в Полтавській області.
Метою проведення семінару було підвищення  кваліфікації та впевненості у професійній діяльності фахівців фінансово-бухгалтерських служб бюджетних установ із фінансово-економічних питань.
Відповіді на актуальні запитання щодо складання бюджетної та фінансової звітності надала бухгалтерам начальник управління консолідованої звітності ГУ ДКС у Полтавській області Ірина Богданова. Зарплатну тематику розкрив лектор-експерт ГО «ВБК», автор статей з питань обліку й оподаткування заробітної плати та інших розрахунків, переможець конкурсу «Кращий бухгалтер України» Антон Янко. За численними проханнями бухгалтерів до плану семінару було включено «Відповіді на актуальні питання з ПДВ», які надав лектор-експерт ГО «ВБК» Олександр Дуднік.
Приємним сюрпризом для учасників було отримання сертифікатів, що підтверджують підвищення кваліфікації зі складання звітності та оплати праці.

Барановська Наталія, бухгалтер Микільського НРЦ:
– Дякую за проведений семінар. Лекції проводяться на вищому рівні, завжди теми висвітлюються зрозуміло й доступно. Відвідування семінарів ГО «ВБК» за участю Атона Янко приносять лише користь і задоволення!

Козуб Ольга, заступник головного бухгалтера Полтавської обласної бази СМП:
– Дуже гарно викладена лекція. Доступно, українською мовою, без запинок, грамотно! Дякую!

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Слідкуйте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

Iнна Фещенко,
голова Полтавського обласного осередку
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
pl@b-club.com.ua

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!