Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Видання «Баланс-Клубу» допомагають відстоювати професійну позицію, перемагати в дискусіях

May 17, 2018

11 травня ГО «ВБК» провела семінар-практикум для передплатників видань «Баланс» і «Баланс-Агро» у Києві. З кожним новим семінаром ми все більше дізнаємося про наших постійних передплатників та слухачів і вітаємо один одного як добрих знайомих. Тематику семінару «Розрахунок відпусткових. Підзвітна сума та наявні обмеження. Новий порядок блокування реєстрації ПН» було чітко розкрито постійним лектором-експертом ГО «ВБК», канд. екон. наук Панченко Інною Анатоліївною. Семінар-практикум пройшов під девізом: «Нічого зайвого – лише важливе!»
Традиційна участь у заходах ГО «ВБК» партнерів з автоматизації бухгалтерського обліку не стала винятком і цього разу - бухгалтерів ознайомили з автоматизацією документообігу з розрахунків із підзвітними особами.
У завершальній частині семінару лектори відповіли на письмові запитання учасників семінару. Також бухгалтери скористалися можливістю особистого спілкування з лекторами.

Іванишина Галина Львівна, заступник головного бухгалтера ПАТ ПРАТ «РЕАЛІЗАЦІЙНА БАЗА»:
– Видання «Баланс» допомагає своєчасно зорієнтуватись у змінах до законодавства, знайти відповіді на запитання, що виникають у процесі роботи. На семінарі детально розглянуто нововведення податкового законодавства, дуже важлива та своєчасна інформація щодо нарахування відпусткових і резерву відпусток, роботи у програмі «1С Підприємство». Надано відповіді на актуальні запитання учасників семінару.

Строган Ірина Володимирівна, головний бухгалтер Державного будівельного комбінату Управління справами апарату Верховної Ради України:
– Семінар, як завжди, на висоті: конкретно, зрозуміло, корисно, актуально! Спасибі за мій улюблений журнал! Спасибі співробітникам журналу за те, що всі статті «дихають» спокоєм, без паніки і «смажених фактів». Дуже корисними є поради та рекомендації редакції. Якщо доводиться відстоювати погляди і позицію, брати участь у дискусіях – у моїх руках журнал «Баланс». Це мій найкращий помічник та співбесідник. Спасибі!

Дякуємо нашим слухачам і лекторам за хорошу підготовку та злагоджену роботу – ми не втрачали ні хвилини дорогоцінного часу! До нових зустрічей!

 Ірина Денкова,
голова обласного осередку Києва та Київської області
громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»
kiev@b-club.com.ua

Чекаємо вас на подальших семінарах і вебінарах.
Стежте за анонсами на сайті Баланс-Клуб
Приєднуйтеся до нас у соціальній мережі Facebook

З нами завжди є розвиток!
Приєднуйтеся до своїх успішних колег і ви!

из

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!