Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Нюанси аудиторських перевірок бухгалтерської звітності – застосовуватиму поради лекторів «Баланс-Бюджету» на практиці!

June 19, 2019

Суми, 4 червня 2019 р. Відбувся семінар-практикум для бухгалтерів – розпорядників бюджетних коштів місцевих бюджетів, територіальних органів міністерств, відомств та інших органів державної влад: «Провадження діяльності з внутрішнього аудиту в бюджетній сфері – актуальні проблеми»
Сисенко Олена Олександрівна, головний бухгалтер Інституту сільського господарства Північного Сходу НААН України:
– Дуже пізнавальний семінар! Розглянуто нюанси аудиторських перевірок бухгалтерської звітності. Всі матеріали семінару тісно пов'язані з практикою роботи бухгалтерів. Дякуємо!
Вперше відвідую такий захід, організований редакцією «Баланс-Бюджет». Дізналася багато цікавого, нового. Застосовуватиму поради лекторів на практиці!

Донченко Галина Дмитрівна, заступник головного бухгалтера Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка:
– Лектори підібрали актуальний матеріал. Семінар був побудований в режимі діалогу – запитань і відповідей, а це дуже важливо для бухгалтерів-практиків.
Приємно вражає високий професіоналізм лекторів, які володіють не тільки теоретичними знаннями, а й практичним застосуванням цих питань в житті...
Семінар проходив у комфортабельному приміщенні, оснащеному сучасною технікою, великими моніторами, зручними сидіннями. На вулиці спекотно, а в залі приємна прохолода…
Спасибі вам велике! Сподіваємося, що формат проведення цього семінару для бюджетних організацій буде продовжено і надалі.

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!