Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Конкурс «Кращий бухгалтер України – 2018»: підбиваємо підсумки

December 6, 2018

За підсумками конкурсу були визначені топ-10 найбільш високопрофесійних, активних, творчих і цілеспрямованих бухгалтерів України. Від усієї душі вітаємо наших переможців! Адже для перемоги їм довелося пройти два етапи онлайн-тестування. А на третьому етапі їх творча робота виявилася серед 10 кращих за оцінками незалежного журі конкурсу (склад журі представлено на сайті https://ua-award.uteka.ua).

Отже, у 2018 році в топ-10 кращих бухгалтерів України ввійшли:

  1. Божко Алла Миколаївна, головний бухгалтер ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «Техно», м. Черкаси.
  2. Величко Оксана Андріївна, головний бухгалтер ТОВ «АФ Андріївське», м. Чернігів.
  3. Земська Ганна Олександрівна, заступник директора – аудитор ПП «Аудиторська фірма «Зоря», м. Херсон.
  4. Корнейчук Юлія Вадимівна, співзасновник Облікової аналітичної компанії «К енд К», м. Київ.
  5. Кучма Олена Ігорівна, співзасновник Облікової аналітичної компанії «К енд К», м. Київ.
  6. Левченко Валентина Євгенівна, начальник фінансово-економічного відділу, головний бухгалтер Квартирно-експлуатаційного відділу м. Запоріжжя.
  7. Лобаз Світлана Вадимівна, головний бухгалтер ТОВ «Альфакоста Юкрейн», м. Одеса.
  8. Семенова Наталія Юріївна, головний бухгалтер Дніпропетровського науково-дослідного інституту судових експертиз Міністерства юстиції України, м. Дніпро.
  9. Ткаченко Ольга Анатоліївна, заступник головного бухгалтера Державного підприємства «Науково-дослідний інститут «Квант», м. Київ. 
  10. Топчій Ірина Михайлівна, головний бухгалтер Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, м. Харків.

Усі переможці отримали сертифікати про успішне проходження трьох етапів конкурсу, подяку Міністерства фінансів України, а також цінні подарунки від наших партнерів – громадської організації «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» і британської компанії International Alliance of Professional Business Elites LTD (IAPBE).

Спеціальною нагородою був відзначений переможець у номінації «Гордість професії». Мета цієї номінації – виявити бухгалтера, який завдяки своєму досвіду та професіоналізму має високий авторитет у колег і підлеглих, здійснює великий особистий внесок у збереження традицій бухгалтерського обліку в Україні та сприяє підвищенню престижу бухгалтера в суспільстві. У цій номінації перемагає той учасник, який набирає найбільшу кількість СМС-голосів у свою підтримку. Цього року переможцем став Фокін Олександр Костянтинович, головний бухгалтер ПрАТ «Новокраматорський машинобудівний завод», м. Краматорськ.

Дякуємо всім учасникам нашого конкурсу, усім членам журі та партнерам. Бажаємо вам успіхів у ваших починаннях, нових професійних і кар'єрних висот! І до зустрічі на конкурсі «Кращий бухгалтер України – 2019»!

З повагою
Оргкомітет конкурсу
«Кращий бухгалтер України»

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!