Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Читайте у «Баланс» № 13, 2020

March 30, 2020

Шановні колеги!
Зараз першочергове завдання в усіх суб'єктів господарювання – правильно організувати роботу (оформити відсутність на роботі) персоналу. Про те, як організувати роботу у віддаленому доступі, які можна надати відпустки, як оформити й оплатити простій, що буде, якщо порушити строки виплати зарплати – читайте у спецвипуску «Карантин: як організувати роботу персоналу» («БАЛАНС» № 13).

Також у номері:
Про зміни – з перших вуст. ДПС оперативно роз'яснила подробиці застосування податкових норм нових антикризових законів. Читайте в Інформаційному листі № 7 про те, за що не будуть, а за що штрафуватимуть на карантині; які податкові перевірки скасовані, а які все-таки проводитимуться; хто та як може зменшити нарахування з плати за землю і податку на нерухомість, а також як змінилися строки впровадження нововведень щодо РРО.
Річна декларація фізособи. Ми планували для вас окремий спецвипуск щодо декларування доходів фізосіб, але пандемія розставила свої пріоритети. Проте кожен з нас – директор, бухгалтер, юрист, кадровик та всі інші крім свого трудового (підприємницького) статусу є просто фізособою. А значить, крім зарплати ми можемо отримувати доходи, які потрібно самостійно декларувати. Граничний строк подання декларації про доходи за 2019 рік і сплата за нею ПДФО та військового збору перенесені на два місяці вперед. Це означає, що тепер буде більше часу на заповнення декларації, а карантин допоможе зробити це уважніше. Докладні інструкції – у номері, який вийшов за принципом «2 в 1», тобто два спецвипуски в одному.

«БАЛАНС» – з нами завжди є розвиток!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!