Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Систематизований збірник з організації первинного обліку в бюджетних установах

November 18, 2019

Це практичне керівництво допоможе кожному бухгалтерові справитися з основними завданнями, дотримуючись суворого правила, що жоден бухгалтерський запис не має бути зроблений без первинного документа.

Матеріал збірника подається відповідно до усталеної системи бухобліку, яка базується на правильно оформлених первинних документах, що певним чином систематизуються, та перенесенні інформації з них до відповідного меморіального ордера. Перед записом інформації у відповідний меморіальний ордер слід перевірити форму та зміст первинного документа.

У збірнику надано покроковий алгоритм дій із великою кількістю кейсів реальних господарських операцій. Автори збірника – професіонали-експерти з бухгалтерського обліку, зібрали більш як 150 зразків первинних документів. Використовуючи свій великий практичний досвід, вони розкривають усі нюанси складання первинних документів у бюджетній установі, зокрема у специфічних ситуаціях, які виникають на різних ділянках обліку.

Нормативно-правові документи та зразки первинних документів, на підставі яких підготовлено консультаційні матеріали, подано станом на 14 листопада 2019 року.

Практичне керівництво призначене для бухгалтерів-практиків і керівників будь-яких бюджетних установ та організацій, що фінансуються з бюджету. А також рекомендоване студентам і викладачам економічних спеціальностей, слухачам систем підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2020 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

⤷ Передплатити ⤶

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!