Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 46, 2020

October 28, 2020

Люди шукають роботу та гідну оплату праці
Працівники будь якої сфери мріють отримувати гідну оплату праці й заради цього шукають різні шляхи заробітку. Питання, чи може виконувати обов’язки викладача медсестра у закладі ЗЗСО, неодноразово надходило на консультаційну лінію. Відповідь від ЦК Профспілки – на сторінках сьогоднішнього спецвипуску («БАЛАНС-БЮДЖЕТ» № 46).

Продовжуємо розглядати зміни законодавства та проаналізуємо новий Порядок перевірки правильності використання страхувальниками страхових коштів ФСС та застосування фінансових санкцій за порушення встановленого порядку їх використання.

Розглянемо порядок ведення Табеля обліку робочого часу, особливості табелювання окремих категорій працівників (відрядження, відпустки, лікарняні) та порядок виправлення помилок.

Наведемо можливі підходи до розв’язання проблем звільнення осіб, які обіймають виборні посади в ОМС, за власним бажанням (серед іншого – і в разі закінчення повноважень), звільнення з посади заступника міського голови у зв’язку із закінченням строку повноважень ради.

Допоможемо розібратись у правилах укладення трудових договорів у формі контракту із медпрацівниками в період коронавірусного карантину, а також розглянемо порядок оформлення розрахунку доплати медичним працівникам, які поряд зі своєю основною роботою тимчасово виконують обов’язки відсутнього працівника.

Розберемо умови застосування погодинної оплати праці та виплати надбавок викладачам навчальних закладів І–ІІ рівнів акредитації, зокрема коледжів. Щоб бути професійно обізнаними вчасно, передплачуйте «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», і ви отримаєте свої бонуси.

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на 2021 рік,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 370-44-25, (044) 334-62-70, (067) 544-07-31 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!