Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 27, 2019

July 16, 2019

Шановні колеги!
Поки спека дає нам перепочити, саме час ознайомитися з новим номером «БАЛАНС-БЮДЖЕТУ».
У цьому випуску ми розкажемо, якими нормативними документами слід керуватися для проведення внутрішнього аудиту витрат на службові відрядження, яким є порядок дій аудиторів, а також наведемо приклади типових порушень та надамо поради щодо їх усунення.
Ми розповімо, як показати в бухгалтерському обліку шини, які вже встановлені на авто, та придбання зимового (літнього) комплекту шин, їх заміну на авто та експлуатацію.
Розглянемо ситуацію, коли аудитори провели моніторинг публічної закупівлі замовника та вказали у висновку на порушення порядку оприлюднення документів із публічних закупівель. Замовником є військова частина. У цій статті ви знайдете відповіді на такі запитання:
• Чи можуть секретаря тендерного комітету – військовослужбовця притягнути до адміністративної відповідальності? Хто та за якою статтею КУпАП має складати адміністративний протокол на військовослужбовців?
• Чи може прокуратура скласти адмінпротокол за порушення військовослужбовцем закупівельного законодавства?
• Чи може секретар-військовослужбовець відповідати за статтею КУпАП, якою передбачена відповідальність за недбале ставлення військової службової особи до військової служби в особливий період?
Крім того, з'ясуємо, які саме зміни внесено до правил проходження конкурсу претендентами для заняття посади в держоргані.
Пропонуємо розглянути, як чинне законодавство регулює питання щодо виплати заборгованості із заробітної плати, а також відшкодування працівнику завданої цим моральної шкоди.
Покажемо, як правильно датувати документи.
У рубриці «Ви запитували» є відповіді на ваші запитання:
• Чи має право заступник директора закладу загальної середньої освіти, який працює на 0,75 ставки, на додаткову відпустку за ненормований робочий день?
• Чи оплачується науково-педагогічному працівникові ЗВО час навчання на курсах підвищення кваліфікації?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!