Ваше передплачене видання Читайте on-line

Баланс группа компаній

Бухгалтерія - це любов!

(056) 370-44-25
Замовити дзвінок

Анонс «Баланс-Бюджет» № 26, 2019

July 9, 2019

Шановні колеги!
Нагадаємо, що у квітні поточного року редакція журналу «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» провела вебінар, присвячений складанню бюджетної та фінансової звітності, під час якого від вас надійшло багато запитань. Тож у цьому номері ми закцентували вашу увагу на останніх змінах у законодавстві стосовно подання бюджетної та фінансової звітності та надали відповіді на ваші запитання.
Також ви дізнаєтесь, як списати використані хімічні реактиви в закладі охорони здоров’я та відобразити ці операції в обліку.
Ми розповімо, у яких ситуаціях замовник може застосувати переговорну процедуру для закупівлі товару та якими нормами Цивільного кодексу він має керуватися для укладення договору за результатами цієї процедури.
Покажемо, як оформити та оплатити роботу педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
У попередньому випуску (див. «БАЛАНС-БЮДЖЕТ», 2019, № 24, с. 16) нами було розглянуто базові позиції Закону від 25.04.19 р. № 2704-VІІІ «Про забезпечення функціонування української мови як державної». У цьому випуску ми розкажемо про практичні аспекти мовних новацій.
Висвітлимо деякі з найбільш важливих гарантій та компенсації у сфері трудових правовідносин, які дозволяють працівникам реалізувати своє конституційне право на працю.
У рубриці «Ви запитували» є відповіді на ваші запитання:
• Як показати нарахування амортизації на ІНМА, отримані в дарунок минулого року?
• Чи сплачується ПДФО та ВЗ у разі оренди приміщення у фізособи?

Журнал «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» – нічого зайвого, лише найважливіше!

Оформіть передплату на видання «БАЛАНС-БЮДЖЕТ» на II півріччя 2019 року,
будь-яким зручним для вас способом:
· за номерами (056) 374-86-29, (044) 521-03-95 до редакції;
· написавши на електронну пошту product@balance.ua ;
· на сайті у разділі «Магазин».

Приєднуйтесь до нашої сторінки та отримуйте новини першими!

Дякую, я вже з вами!